STUDIO MINN

Olga had op Instagram een opgemaakte Thonet stoel gezien en contacteerde me hierover. Corona zorgde ervoor dat we elkaar niet meteen zagen, maar wel contact hielden. Zo leerden we elkaar rustig kennen en al gauw ging het niet meer over een stoel, maar over een proces samen. Een rustig proces, heel intuïtief, heel doordacht.

Toen ik begreep welke richting Olga wilde uitgaan met de inrichting, ging ik gericht op zoek naar meubels die hieraan voldeden. Eén Thonet stoel, werden er twee. En de tafel vond ik bij toeval nog nét voordat deze richting container zou vertrekken. Een Casala en Tubax schoolstoel werden op maat gerestaureerd en zijn een subtiele knipoog naar wat deze prachtige ontvangtsruimte ook is, namelijk een bureau / kantoor / creatieve tekenplek. Er ontbrak echter nog éen ding: een witte spijlenstoel. Maanden hebben we hier actief naar gezocht zonder resultaat, maar dan plots was ie er. Het juiste model, met het juiste prijskaartje, met het juiste zitcomfort.

Olga’s studio is het bewijs dat geduld beloond wordt. Dat oud en nieuw elkaar versterken. Dat vintage en design hand in hand kunnen gaan. Dat tweedhands geen tweederangs hoeft te zijn.

Ben je op zoek naar persoonlijke en stijlvolle vormgeving voor jouw moment? Van drukwerk tot styling, van advies tot toolkit.. Ontdek HIER wat Olga voor jou kan betekenen.