SERVICE

Hergebruik is key! Van uniek meubelstuk tot jouw ganse interieurproject.
Met een less-is-more attitude werken we graag aan jouw realisatie.

MEUBELRESTAURATIE

WIJ DOEN HET | Word je ook helemaal warm van een unieke kringwinkelvondst of heb je een bijzonder (erf)stuk in huis waaraan je gehecht bent? Dan is de kans groot dat dit stuk wel wat aandacht en liefde kan gebruiken alvorens weer generaties mee te kunnen. Uiteraard helpen we jou hier graag mee. Voor een AR MAKEOVER verwelkomen we jou in ons tuinkantoor, idealiter mét het desbetreffende meubelstuk, om de opmaak te bespreken en de prijsofferte zo nauwkeurig mogelijk op te stellen.
JIJ LEERT HET | Heb je tijd en goesting om zelf aan de slag te gaan? Met een duidelijk stappenplan, basis gereedschap en een beetje moed, leer je via onze DIY ASSISTENTIE om meubeltjes op te knappen als een pro. Oefening baart kunst, dus geef jezelf tijd en hergebruik deze handleiding zo vaak als je wil op verschillende items.

INTERIEURSTYLING

WIJ DOEN HET | Heb je al lang éen of meerdere ruimtes in huis die advies kunnen gebruiken? Heb je vele ideeën maar weet je niet hoe eraan te beginnen? Dan helpen we jou graag op weg via een persoonlijk INTERIEURPLAN. Wij engageren ons om jou, geheel volgens eigen budget en tempo, naar een ‘picture perfect’ én duurzaam interieur te begeleiden. We kijken bovendien naar alles wat je al hebt en doen gericht suggesties naar herdefiniëring van alles wat binnen jouw nieuwe interieur zou passen, eventueel mits een makeover.
JIJ LEERT HET | Zou je echter al gebaat kunnen zijn met een hands-on BRAINSTORM SESSIE zodat je nadien zelf tot een plan kan komen? Boek dan een afspraak in ons tuinkantoor en we buigen ons samen over jouw interieurwensen. We zijn ervan overtuigd dat er meer met minder kan. Mits wat tijd en geduld, kan ook jij een uniek interieur creëren.

interieurstyling