THE CIRCULAR TRIBE

Do more with less.

EVERY PROBLEM HAS OPPORTUNITIES

We hebben lang getwijfeld en even gepiekerd. Zitten mensen hier op te wachten nu het leven steeds duurder wordt? Diverse moeilijkheden dagen ons voortdurend uit: aanhoudende klimaatcrisis, pandemie, oorlog, economische problemen en de huidige energiecrisis. Maar nét daarom is ons besluit steeds hetzelfde: de tijd voor verandering is NU!

Atelier Recyclé en Hannemans stellen jullie dus met overtuiging en enthousiasme ons nieuwe initiatief voor. Onder deze naam gaan we evenementen, workshops, lezingen, ea. organiseren over thema’s die ons zeer nauw aan het hart liggen. Zoals circulariteit, duurzaam wonen en (recup)houtbewerking. Maar we zetten ook graag in op community building en debat. Conscious Living in de praktijk aldus.

atelier
Foto 24-08-2022 18 58 35

BE THE CHANGE YOU WANT TO SEE

Kortom, we willen onder deze naam een platform creëren voor eigenzinnige creatievelingen die de handen uit de mouwen willen steken voor een mooiere leefwereld. We broeden op verschillende initiatieven en events, maar dit najaar starten we alvast met twee workshops: ‘Oh Dierbaar Meubel’ en ‘Eigenzinnig Interieur’.

Kriebelt het om zelf aan de slag te gaan met een oud meubel? Heb je nood aan duurzaam advies voor jouw interieur dat overeind blijft naast alle trends? Wil je graag ontdekken hoe je meer zelf kan aanpakken en energiebewuster kan leven? Maak je graag deel uit van het debat en een netwerk met gelijkgestemden? Dan kijken wij er ontzettend naar uit jou te ontmoeten. Meer info en inschrijven kan HIER.