SERVICES

Hergebruik is key! Van uniek meubelstuk tot jouw ganse interieurproject.
Met een less-is-more attitude werken we graag aan jouw realisatie.

MEUBELRESTAURATIE

Word je ook helemaal warm van een unieke kringwinkelvondst of heb je een bijzonder (erf)stuks in huis waaraan je gehecht bent? Dan is de kans groot dat deze nog wat aandacht kan gebruiken om weer generaties mee te kunnen. Uiteraard helpen we jou hier graag mee. Idealiter maken we op voorhand kennis met jou én het desbetreffende meubelstuk om de prijsofferte zo nauwkeurig mogelijk op te stellen.

Heb je tijd om zelf aan de slag te gaan? Met een duidelijk stappenplan, basis gereedschap en vooral veel goesting, leer je via onze DIY assistentie om meubeltjes op te knappen als een pro. Oefening baart kunst, dus geef jezelf tijd en hergebruik deze handleiding zo vaak als je wil op verschillende items.

INTERIEURSTYLING

Heb je al lang éen of meerdere ruimtes in huis die advies kunnen gebruiken? Heb je vele ideeën maar weet je niet hoe eraan te beginnen? Wij engageren ons om jou aan de hand van onze persoonlijke aanpak naar een ‘picture perfect’ én duurzaam interieur te begeleiden. We kijken bovendien naar alles wat je al hebt en doen gericht suggesties naar herdefiniëring van alles wat binnen het nieuwe plan zou passen, eventueel mits een makeover. Verwacht hierbij geen 3D tekenplannen noch fancy projectdossiers.

We zijn ervan overtuigd dat er meer met minder kan. Het kost hoogstens wat meer tijd en geduld, maar je krijgt er dan ook een uniek interieur voor in de plaats.

Prijs & Info